来源：admin 时间：2020-05-08 浏览次数：次
We all love a hero,and rescue dogs are some of the biggest heroes of all.You will often find them going above and beyond duty to save someone,risking-and at times losing-their lives in the process.
Rescue dogs are generally found in the Sporting and Hunting Groups,or from the traditional Herding Group.These types include the Bloodhound,Labrador Labrador Retriever,Newfoundland,German Shepherd, Golden Retriever, and Belgian Malinois-all of which are chosen for search-and-rescue duty because of their amazing physical strength,loyalty,and their tendency for mental stability.
These types also have a keen sense of hearing and smell-to better locate lost individuals-and are often able to access hard-to-reach areas. As highly trained animals,they serve in many different fields, including specialist search,snow slide rescue,dead body location,and tracking.
To overcome obstacles and succeed when performing the demanding duties of a search-and-rescue worker,a dog must display certain qualities. In addition to intelligence and strength,the dog must be swift, confident,easily trainable,adaptable,and have a high level of stamina (耐力)and endurance.A strong sense of group cooperation and an ability to engage in friendly play during"down"time is also required of search-and-rescue dogs.
A rescue dog goes through many,many hours of intensive training to be fit for duty.Training is not for the faint-hearted.Certification training can take from two to three years,working three to four hours a day,three to six days a week,often in group,team-oriented sessions.
Each search-and-rescue field requires different types of training. Rescue training,for instance, includes"air scenting"-where dogs are trained to smell the air for the victim's scent(气味) and then follow the scent to the person.This ability is crucial to finding victims trapped under collapsed buildings and snow slide.
1.Rescue dogs are chosen probably because__________.
A.they are loyal
B.they are brave
C.they have amazing appearances
D.they have good eyesight
2.What does"faint-hearted " in Paragraph 5 mean?
3.Which ability is most important for dogs to rescue people trapped in snow?
D.A strong memory.
4.What is the passage mainly about?
A. Selection process of rescue dogs.
B.Qualities and training of rescue dogs.
C.Risks rescue dogs are faced with.
D.Types of tasks rescue dogs can perform.
1.A.事实细节题。由第二段最后一句“all of which are chosen for...loyalty, and their tendency for mental stability”可知，挑选搜救犬的条件是强壮的体格、忠诚、心理稳定程度，故选A.
As recently as three decades ago,many Americans believed that using credit was an unwise and dangerous way to pay for what they bought.Some even thought that owing money to a store or a credit company was something to be ashamed of.Good citizens,they believed,always bought what they wanted with real money and they paid the full price immediately.Today,however,all that has changed.Credit,as some observers have noted,has become a way of life in the United States.More and more Americans now are depending on those small pieces of plastic,credit cards,to pay for large purchases such as televisions,record players or furniture.Many people today would consider it unusual not to use a credit card to pay for a costly restaurant dinner,a hotel room or an airline trip.And there are some situations in which Americans must have
credit cards.If they want the temporary use of a car,for example,they first must give the car rental company the number of their credit card.That number is considered a guarantee that they will return the car and pay for using it.Credit cards offer two major services to Americans.First of all,they are easier and safer to carry than large amounts of money.Second,they permit people to borrow,to have the immediate pleasure of owning something,even if they do not have enough money to pay for it at the time.With credit cards people pay for goods or services at the end of each month instead of when they buy them.And when the time does come to pay,most credit cards offer people a choice.They can pay all of what they owe for the month or they can just pay usually between 5 and 10 percent of what they owe.
1.What do Americans feel about using credit cards nowadays according to the passage?
A.They consider it valuable.d
B.They regard it as a shame.
C.They think it dangerous.
D.They find .it quite convenient.
2.Why does the car rental company ask for the credit card number?
A.To prevent the overuse of the car.
B.To make sure that the car won't be damaged.
C.To make sure the user return the car and pay for using it.
D.To ensure that the car is safely and timely returned.
3.What advantage can credit card holders have?
A.They can choose not to pay for their purchases.
B.They can easily borrow money at a lower interest.
C.They can own something before they actually pay for it.
D.They can pay only a small amount of what they owe.
4.What is the best title for the passage?
A.Credit-a Way of Life in America
B.Credit Services in America
C.Convenience of Living in America
D.History of Credit Cards in America
【应试指导】 由文章第三段第三句“they permitpeople to borrow...for it at the time”可知,即使目前不能支付得起,人们仍然可以提前拥有某样东西,故选C。